Naar boven
Image Alt

Waterrecreatie Salland

Waterrecreatie Salland Is een initiatief van een drietal ondernemers uit de gemeente Raalte om recreatie op het water mogelijk te maken en te bevorderen. Waterrijk Salland, Double Dutch Kite en de Krieghuusbelten werken samen om waterrecreatie op het Overijssels kanaal en de vijver bij de Krieghuusbelten te stimuleren.

Double Dutch Kite verzorgt SUP verhuur en lessen en daarnaast het wake-boarden op locatie d.m.v. een lier. Bij WFamilievakantiepark Krieghuusbeltenaterrijk Salland is er naast de recreatie op de vijver ook een uitdagend fietsparcours en waterspeeltuin en natuurlijk kunt u ook verblijven in de mooie waterloges.

 

STAND UP PADDLE:
SUP staat voor Stand Up Paddling, een sport die momenteel door steeds meer mensen wordt beoefend. Stand Up Paddling is je zelf staand voortbewegen op een board door middel van een peddel. Het is een mooie manier van een full-workout in een natuurlijke omgeving.
Het is heerlijk om Sup tochten te maken en het is niet moeilijk, na een korte introductie (les) kan je zelf al aan de slag. Het kanaal in Raalte en de vijver bij de Krieghuusbelten lenen zich zeer goed om te suppen. Je hebt veel meer zicht dan wanneer je in een kano of een bootje zit. Bij windstille dagen en helder water kan je op de bodem, waterplanten en vissen zien. Wij beschikken momenteel zelf over 6 opblaasbare boards van het merk Fanatic en STX, voor grotere groepen en of evenementen kunnen wij grotere aantallen boards verzorgen.

 

Huren:
Wij verhuren SUP-sets waarmee je het water op kunt, wij spreken de datum tijd en locatie af en zorgen dat de SUP’s klaar staan voor gebruik. Als je wilt kun je bij ons ook een surfpak huren om te gebruiken bij het suppen. Voor verhuur dient er wel een contractje te worden ondertekend en een borg te worden verzorgt.

 

Prijzen                                                                      
Tijd               SUP                      PAK
1 uur            €15,00                 €5,00
2 uur           €22,50                 €10,00
3 uur           €30,00                €15,00
4 uur           €37,50                 €20,00

 

Lessen: 
Een sup-les begint met een korte instructie op de kant, we vertellen iets over de locatie en waar je op moet letten. We leggen het materiaal en het gebruik daarvan uit, en daarna gaan we het water op. Vaak beginnen we zittend op de knieën voordat we gaan staan, vervolgens doen we specifieke oefeningen en gaan we een stuk paddelen.
Voor een les (1,5 uur) zijn er minimaal 4 deelnemers nodig. De kleding voor het suppen is sportief en afhankelijk van het weer. We suppen op blote voeten en natuurlijk is er de kans dat je in het water valt, houd daar dus rekening mee. Neem voor de zekerheid een handdoek en een setje droge kleding mee, en pas op voor je telefoon die vast ook niet zo gek is op water.

Prijzen:
Tijd             LES          SUP         PAK
1,5 uur     €13,50     €18,50     €5,00

 

 

WAKEBOARDEN:
Wakeboarden is een watersport, waarbij de wakeboarder aan een lijn, over het water wordt getrokken. Het is een spectaculaire sport, vergelijkbaar met snowboarden maar dan op het water. Kneeboarden is een watersport waarbij de beoefenaar zittend met zijn knieën op een

 

Wakeboarden op locatie !!!
Heb je een evenement, feest of recreatie activiteit en heb je water in de buurt…….
Wil je graag met een aantal vrienden, collega’s of gasten op je eigen locatie wake- of knee-boarden wij kunnen dat verzorgen.

 

Prijzen:
De basis kosten zijn 150,00 euro daarnaast voor ieder uur of een deel daarvan 55,00 euro extra.
Hiervoor nemen wij mee:
* De lier met minimaal 250 mtr kabel
* Een wakeboard & een kneeboard
* Minimaal één persoon voor de bediening

* Prijzen zijn alleen geldig binnen een straal van 15 km rondom
   Raalte, daarbuiten worden extra reiskosten in rekening gebracht.
* Alle activiteiten zijn geheel voor eigen risico.
* maximale 5 uur